Nieuws

slide5

31/10/2018 Syscom ROCK Motion Recorder

Bartec Syscom lanceert een nieuwe trillingsconformiteitoplossing.
Slimme dataverzameling, -verwerking en -rapportering zijn geïntegreerd in de draadloze ROCK. Gekoppeld aan de Syscom Cloud Software bent u verzekerd van een permanente trillingsopvolging. Dit kan vanop afstand door in te loggen in uw SCS-account.
Zijn autonomie bedraagt min. 6 maanden. Voor monitoring op nog langere termijn is er de zonnepaneel- of powerbankoptie. De compacte, in aluminium behuisde, ROCK kan tegen <br>een stootje en is ontworpen om aan de elementen te weerstaan.

slide3

31/08/2018 Sensoren bepalen de pleincontext en sturen de verlichting aan : proefproject Slimme Verlichting op de Sint-Andriesplaats te Antwerpen

Straatverlichting die wordt ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd door fietsers, voetgangers en wagens of als er te veel lawaai is op straat: op de Sint-Andriesplaats in Antwerpen
is het vanaf nu de realiteit.
De slimme straatverlichting op de Sint-Andriesplaats werd geplaatst in het kader van het project Smart City, van de stad Antwerpen en onderzoeksinstituut IMEC in samenwerking met AKRON
die sensoren voor de geluidsmonitoring voorziet.

slide4

31/05/2018 De microsensor van Taipro Engineering voor drukmeting

Zijn de huidige druksensoren soms te groot voor uw toepassingen?
Het Belgische Taipro vervaardigt ultrakleine sensoren, die met een diameter van slechts 1,2mm meten tot 2 bar.
Bestand tegen extreme omstandigheden. Barsten doen ze pas bij 10 bar.

slide 2

30/04/2018 De nieuwe Akron shakerinstallatie van Jabil

Jabil Hasselt levert in recordtijd prototyping en transferondersteuning voor sites die nieuwe producten introduceren en assembleren. Hun mogelijkheden tot waardeontwikkeling omvatten vooruitstrevende ontwerpen voor fabricage, alsook voor testen, productverificatiediensten en betrouwbaarheidsproeven. Jabil Hasselt voorziet klanten van productdesign en engineering in de sectoren van gezondheidszorg, industrie en energie, networking en telecommunicatie, en automotive. Jabil heeft Akron als partner gekozen voor hun recent verkregen 40kN shaker mét IMV’s ultramoderne controller.

AKRON-Вlu-most-improved-European-Distributor-2O17-par-IMV

28-02-2018 IMV, meest innoverende ED shaker leverancier, verkiest AKRON tot ‘’most improved European Distributor 2O17“

Na het succesvol afronden van verschillende projecten in automotive, defence & aerospace, FMCG en verschillende testhuizen in de BeNeLux sleept AKRON de prijs van ‘’IMV’s most improved European distributor 2017 ‘’ in de wacht.

Labo-De-Nayer-kiest-AKRON-nieuwe-versterker-Shaker

31-01-2018 Labo De Nayer kiest voor AKRON voor hun nieuwe versterker voor hun Shaker

Labo De Nayer, gerenommeerd en ISO17025 geaccrediteerd test laboratorium voor EMC, RED, LVD, klimaat en mechanische testen, kiest opnieuw voor de meest innovatieve oplossing voor hun shaker systeem door in zee te gaan met IMV en hun ECO technologie. Dankzij de installatie van een IMV ECO amplifier (124kVA) op hun huidig shaker systeem ter vervanging van de vorige amplifier kiezen ze voor kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid

CAE-software-en-systemsgeluid-precies-lokaliseren-en-zichtbaar-maken

14-12-2017 Complexe technologie gemakkelijk gemaakt !

Door vele jaren van ontwikkelingswerk (in samenwerking met verchillende onderzoeksintesllingen) is CAE software en systems erin geslaagd om geluid precies te lokaliseren en zichtbaar te maken. Deze innovatieve sprong heeft complexe technologie beschikbaar gemaakt voor een verscheidenheid aan toepassingen.

GRAS-lanceert-eerste-ultra-resistente-automotive-microfoon-ter-wereld

16-11-2017 G.R.A.S. lanceert de eerste ultra-resistente automotive microfoon ter wereld

De 146AE ultra-resistente microfoon set van G.R.A.S. voor de automobiel industrie, die een paar weken geleden gelanceerd werd, is waterproof, schok resistent, stof resistent, olie mist resistent en resistent aan hoge temperaturen – zonder dat hierdoor de meetkwaliteit beïnvloed wordt.

AKRON_en_Munisense_verzorgen_de_geluidsmonitoring_van_de_Gentse_feesten

14-07-2017 AKRON en Munisense verzorgen de geluidsmonitoring van de Gentse feesten.

Tijdens de tien dagen waarin de Gentse binnenstad in functie staat van feest, cultuur en samenhorigheid, worden de geluidsniveaus op de pleinen bewaakt met apparatuur en app van Munisense waarvan AKRON de vertegenwoordiging verzorgt in België en Luxemburg.

 

AKRON_breidt_distributie_GRAS_microfonen_uit_tot_Nederland

01-07-2017 AKRON breidt de distributie van G.R.A.S microfonen uit tot Nederland.

Na een zeer succesvolle introductie van G.R.A.S op de Belgische en Luxemburgse markt neem AKRON ook de distributie op zich voor de Nederlandse mark en dit vanaf 1 juli 2017.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een vrijblijvend bezoek.