Over ons

Pieter-Vanhonacker Philippe-Zwaenepoel Geert-Dierckx
Pieter Vanhonacker Philippe Zwaenepoel Geert Dierckx
General
Manager +32 16 23 01 03
Pieter.vanhonacker@akron.be
Sales
Engineer Strain & Vibrations
+32 16 23 01 03
pz@akron.be
Sales
Engineer Acoustics & Environmental
+32 16 23 01 03
Geert.dierckx@akron.be

Akron Nv is een verkooporganisatie gespecialiseerd in verkoop van meet-, test- en analyse systemen voor een brede waaier aan toepassingen in diverse markten.

Wij verdelen een brede waaier aan internationale producten voor het opmeten van fysische en mechanische grootheden zoals geluid, trillingen, rek, kracht, afstand enz.

Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw toepassing. Ons advies is gratis, selectie van de juiste sensoren en apparatuur behoort tot onze dienstverlening. Demonstraties van de systemen en sensoren uit ons gamma zijn mogelijk.

Indien uw toepassing een tijdelijke uitbreiding vereist van uw bestaand systeem kan u bij ons terecht voor het huren van extra systemen. Ook hier zoeken we naar de meest geschikte huuroplossing voor uw tijdelijke toepassing.

Daarnaast bieden wij een volledige calibratie – en herstellingsservice aan voor sensoren zoals microfoons en accelerometers, ongeacht het merk en met de nodige accreditatie certificaten.

De nodige trainingen worden ook door ons voorzien. Via onze leveranciers geven we support op al uw vragen en organiseren we seminaries om u de basis aan te leren of om u ‘up to date’ te houden van de nieuwste technieken en producten.

Wij zijn uw interface met de juiste leverancier, u vraagt en wij doen de rest!